Arpaçayır Ortaokulu


Vizyon: 1.Saygıya dayalı, kendisine inanan ve güvenen, araştırmacı, sorgulayıcı ve paylaşımcı kişiler yetiştirmek. 2.Her yönüyle kaliteli ve nitelikli öğrenci yetiştirmek. 3.Sosyal aktivitelerde başarılı, insanlığa yararlı hizmetler yapabilmelerine imkan sağlamak. 4.Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bilgiyi üreten ve ürettiği bilgiyi teknolojide kullanan eğitim merkezi olabilmek. 5.Arpaçayır İlkokulu´nu Köy İlkokulları içerisinde örnek ve lider okul yapmak. 6.Okulumuzda;Personelimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle iyi bir aile ortamı oluşturmak. 7.Başarıyı yakalamak için el ele, gönül günüle vermek.

Misyon: 1.Ahlaklı, başarılı ve sorumluluk duygusu taşıyabilen nesiller yetiştirmek. 2.Geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan bireylerin yetiştiği bir okul olmak. 3.Öğrencilerimizin;sosyal kültürel ve fiziksel yeteneklerini geliştirmerini sağlamak için gerekli ortamları hazırlamak. (Spor alanları, masa tenisi, satranç vb.) 4.Hoşgörülü, evrensel düşüncelere sahip çevresiyle uyumlu bireyler olarak yetişmeleri için Rehberlik çalışmalarına önem vermek. 5.Merkezi okullardaki öğrencilere verilen fırsatlardan öğrencilerimize de fırsatlar vermek. Örneğin; Dershane, kurslar, etütler, doküman, materyal ve kütüphane gibi..

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:30
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmekte olup ücret karşılığında servisle gidiş geliş sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04427222023

Belgegeçer - (442) 722 2023

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://horasanarpacayirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ARPAÇAYIR MAH. ARPAÇAYIR KÜME EVLERİ ARPACAYIR ILK ÖĞRETIMIN OKULU BLOK NO 51 HORASAN / ERZURUM

Öğretmen :7
Öğrenci :61
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :313
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Arpaçayır Köyü, Horasan, Erzurum

Adres - ARPAÇAYIR MAH. ARPAÇAYIR KÜME EVLERİ ARPACAYIR ILK ÖĞRETIMIN OKULU BLOK NO 51 HORASAN / ERZURUM

Ulaşım köy minibüsü ve taksi ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 110km, ilçe merkezine 30km uzaklıktadır.